Topmenu

Lakridskongen møder kommende iværksættere

Ikke nok med at TV2Fyn sendte live fra vores kick-off af PRO-Programmet i Syddanske Forskerparker onsdag den 5. Februar 2013 vi havde også vores egen fotograf på stedet. Du kan derfor her se udklip fra dagen i vores PRO-kick off video.

Arrangementet havde til hensigt at skabe inspiration for de iværksættere som befinder sig i Region Syddanmark med ambitioner. Derfor havde vi inviteret Johan Bülow på besøg til at dele ud som sine erfaringer som ung iværksætter. Vejen som ung og successfuld lakridskonge havde ikke været let men netop nedture og modstand gav særligt de lyttende iværksættere inspiration til at kæmpe videre. Gik du glip af foredraget af Johan Bülow så kan du læse lidt af hans historie her.

Ikke kun Johan Bülow inspirerede de iværksættere som var med til Kick-off dagen. Det at møde hinanden og andre som brænder lige så meget for en idé skabte en fantastisk stemning hele dagen igennem. Det at opbygge et netværk indenfor iværksætteri er noget vi vil understøtte med vores PRO-Netværksaftener. Dette er et initiativ hvor vi vil forsøge at bringe alle deltagere i PRO-Programmet sammen med jævne mellemrum og derved skabe sammenhold og fortrolighed.

Vi ønsker at skabe 15 vækstvirksomheder og dette vil vi gøre ved at føre deltagerne igennem de forskellige faser som vi vurdere det kræver for at skabe en fornuftig forretning. Derudover ønsker vi at tilbyde faglig rådgivning og workshops som træner og oplærer i forskellige relevante emner. For at hjælpe iværksætterne fra idé til vækst tilbyder vi et bredt netværk af investorer og fagfolk som vil blive tildelt de mest lovende teams.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt PRO-Programmet kan du høre mere om vores tilbud til din som er interesseret i iværksætteri ved at booke et uforpligtende møde med os.

Book et møde NU!

, ,

No comments yet.

Skriv et svar