Topmenu

Podio som sponsor

Vi har været så heldige at modtage et sponsorat fra Podio til alle vores deltagende i PRO-Programmet. Det betyder at alle nuværende og kommende deltagere i PRO-Programmet vil få premium  fordele på Podio. Dette har en værdi af 9$ pr måned pr mand, så vi e dybt taknemmelige for det fine sponsorat.

Vi har allerede nu oprettet og inviteret de eksisterende deltagere i PRO-Programmet ind i deres personlige workspace. Er du endnu ikke registreret deltager i PRO-Programmet så vil du efter dit første indledende møde med en af vores coaches modtage en invitation til dit helt personlige workspace på Podio.

Det at vi har muligheden for at bruge Podio betyder at vi får en meget tættere kontakt på grund af den løbende updatering fra grupperne. Det betyder også at du som deltager ar mulighed for at lave en internt workspace som gør jeres projektstyring og kommunikation internt i teamet meget lettere.

Har du brug for hjælp til at komme i gang hjælper vi dig gerne. Du kan også besøge Podios Help Centre her.

Er du studerende og vil gerne se nærmere på Podio kan alle med en studiemail gratis bruge Podio. Du finder mere information om denne fordel lige her.

,

No comments yet.

Skriv et svar