Topmenu

KinCone

 image

Produkt/Service

Kin-cone er et spil- og spillerudviklingskoncept, der tilbyder træneren brugerstyret teknologi under træning. Den ”døde” markeringskegle tilføres en merværdi gennem sit digitale virke.

Formålet med Kin-cone er at motivere og stimulere udøverfærdigheder i et uforudsigeligt, men genkendeligt fodboldmiljø. Kin-cones formål er desuden at motivere ved at holde konkurrenceelementer i spil, som kræver stillingstagen til mennesker af kød og blod parallelt med Kin-cones engagement i omgivelserne. Dette kobler fodboldspillerne i en kinæstetisk forbindelse og en grundlæggende empati for modparts og medparts bevægelser karakteriseret som psykomotoriske færdigheder, der er en af grundpillerne i fodbold.

Målet er at skabe rammerne (konceptet) for flere intelligente og eftertænksomme fodboldspillere (særligt ungdom), ved at der tages større ejerskab af læreprocessen gennem proaktiv adfærd uafhængig af trænerinstrukser. ”The game is the teacher”.

 

Baggrund

Kin-cone er et spin-off fra mit speciale og min fodbolderfaring både som elitespiller og -træner.

 

Motivation

Jeg brænder for at gøre en forskel og for at skabe innovativ fodboldtræning.

Team

Anders Hjort

– Cand.it digital design

– Videnskabelig assistent på Syddansk Universitet

– Spillende assistenttræner i FC Svendborg, 2.division

foto

Varighed

Projektet startede for alvor den 30/5 2014.

 

Status

En prototype er udviklet og afprøvet på det forventelige aftagersegment, men en ny (iteration) er under udvikling for dybere test og tilpasning.

 

Mål på kort og lang sigt

Jeg har et ønske om at få udviklet en funktionel prototype inden for 3-4 mdr. til test og tilpasning.

Visionen er at intervenere i klub- og skoleregi, så forretningen kan generere overskud til fortsat at videreudvikle produktkonceptet. På den baggrund vil jeg blive stærk nok til at kunne lancere produktet i Europa.

 

Kontaktinformation

Anders Hjort

Mail – privat: andershjort85@hotmail.com

Virksomhedsmail: kin-cone@outlook.dk

Tlf: 20 23 44 33

 

Se mere på

www.kin-cone.dk