Topmenu

Rhaz

Rhaz

Produkt/Service

Vores tøjmærke RHAZ har til formål at dække behovet for de modeinteresserede kvinder, som søger noget unikt og etnisk inspireret design. Vi ønsker at skabe en tøjlinje, som fusionerer den danske minimalistiske modestil med elementer fra den indiske/pakistanske modescene.

 

Baggrund

Vi har begge haft interesse i mode siden barnsben, både modescenen i Europa og modescenen i Indien/Pakistan. Nazia har arvet interessen for at sy og kreere fra sin mor, som også syer. Farheen har altid tegnet og designet og derfor også uddannet sig inden for faget i sin hjemby, Stockholm.

 

Motivation

Vi er drevet af vores interesse for mode, som bunder i vores rødder i henholdsvis Pakistan, Danmark og Sverige. Vi ønsker at bringe vores rødder sammen, manifesteret i tøjet som vi bærer og kreerer, da det udgør en stor del af vores personlighed.

Team

Nazia Abbas, CO-Owner, ba. i negot-engelsk, 1. semester studerende på cand.it på SDU.

Farheen Abbas, CO-Owner, indkøbsassistent/grafisk designer og oprindeligt fra Stockholm.

 

Varighed

Idéen har vi gået med længe, men den tog rigtig fart i efteråret 2014.

 

Status

Vi er lige nu i gang med at få de første design produceret.

 

Mål på kort og lang sigt

Vi tænker mere dybt end bredt. Vi ønsker derfor at starte småt og dermed få os en forbrugergruppe, som er loyal overfor mærket og stilen.

Derefter ser vi os selv sælge RHAZ igennem forskellige fysiske butikker og online shops, samt at vi har vores egen online shop.

 

Kontaktinformation

Farheen Abbas: farheeniqbal25@gmail.com

Nazia Abbas: 1107nazia@gmail.com

 

Hjemmeside

Under opbygning