Topmenu

Nye spændende arrangementer i PRO-Programmet

Vi er i PRO-Programmet kommet rigtig godt fra start med vores Kick-off event. Vi har derfor nu fyldt event kalenderen godt op igen med en masse nye spændende arrangementer for både deltagere i PRO-Programmet og andre interesserede i iværksætteri.

Et af de nye initiativer i vores eventrække er PRO-Netværksaften som primært henvender sig til deltagere i PRO-Programmet. Det bliver en række af hyggelige eftermiddage som vi vil forsøge at gentage hver torsdag i lige uger med skiftende tema og formål.
Den første PRO-Netværksaften i rækken vil have fokus på at introducere de deltagende for hinanden i et hyggeligt miljø for at øge netværket blandt de deltagende. De følgende vil have mere fokus på forretningsideer og hvordan de deltagende kan give feedback til hinanden.

Det første arrangement af PRO-Netværksaftener vil blive afholdt i IDEA House Odense torsdag d.20 februar kl. 17.00-20.00. Tilmeld dig her!

Derudover har vi arrangeret Business Model Boot Camp for både deltagere i PRO-Programmet og interesserede i iværksætteri. Det bliver en intensiv bootcamp med det formål at introducere og intensivt arbejde med de PRO-værktøjer, som løbende vil åbne sig på PRO-Programmets hjemmeside. Det vil have fokus på den stærke forretnings model og være på et seriøst og ambitiøst niveau, hvor visikre alle deltagere i PRO-Programmet vil få noget med hjem, uanset det niveau de befinder sig på.

Business Model Boot Camp vil blive afholdt søndag den 16. marts 2014 kl. 10.00-16.00, Auditorie 1 på Det Tekniske Fakultet, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M. Tilmeld dig her!

Begge arrangementer er GRATIS og vi vil sørge for mad og drikke til alle de deltagende.

Vi glæder os til at se jer til endnu et event i forbindelse med PRO-Programmet.

, , ,

No comments yet.

Skriv et svar