Topmenu

PRO-Panel i konsulenternes tegn

PRO-Programmet og IDEA Entrepreneurship Centre inviterede igen til PRO-Panel d. 28. oktober, hvor lovende iværksætterdeltagere i PRO-Programmet fik lov at præsentere deres forretningsideer og få relevant pro-paneletfeedback. Denne gang stod arrangementet i konsulenternes tegn, da alle fire virksomheder, som var indbudt til arrangementet, beskæftiger sig med konsulentydelser af den ene eller den anden art. De fire iværksættervirksomheder var: EcoSign som arbejder med produktion og rådgivning indenfor bæredygtighed, Læringsbroen som rådgiver og vejleder folkeskolelærere i nye aktive undervisningsformer, GoExpNature som ligeledes fokuserer på konsulentbistand og foredrag indenfor bæredygtighed samt et teambuilding-bureau drevet af Trine Johst.

 

Under arrangementet fik hver af deltagerne mulighed for at præsentere deres forretningskoncept samt nuværende udfordringer overfor de andre teams samt medarbejdere fra IDEA, som herefter bød ind med egne erfaringer, gode råd og en vurdering af den pågældende forretningside.

Alt i alt forløber aftenen over al forventning og hver af de fire deltagende teams fik en god portion feedback med hjem, samt nye relationer til ligesindede iværksættere.

 

PRO-Programmet afholder løbende PRO-Panel’er samt andre arrangementer, så hold dig opdateret under kommende events på PRO-Programmets hjemmeside.

No comments yet.

Skriv et svar