Topmenu

You’ll never walk alone!

“Teamwork er det, der får almindelige mennesker til at opnå ualmindelige resultater!”
Thomas Edison.

Teamwork eller teamet er netop et meget essentiel del i PRO-Programmet. Vi satser benhårdt på at finde de iværksættere som har brugt tid og kræfter på at samle det rigtige team med de rigtige kompetencer. Vi ved at bagved enhver virksomheds succes står ofte et stærkt team. Vi tror derfor ikke på dem som tror de alene kan drage ud på en mission som iværksætter uden et team at stå sammen med.

Erfaringer viser at den gode ide ikke altid bliver til en succes hvis det er drevet af en enkelt person eller et team med manglende kompetencer. Men en kun halv god ide kan sagtens udvikle sig og opnå succes med det rigtige team. Dette er noget vi lægger meget vægt på med PRO-Programmet hvor deltagerne ikke sorteres og screenes på baggrund af deres ide men på baggrund af deres drive, initiativ og team.

Venture cup afholdte i går deres finale i deres Idea Competition på Odense rådhus – en flot ceremoni med flere talentfulde iværksættere som hovedtalere. Også her gik pointen om det rette team igen gennem alle de forskellige indlæg. Som Erik Balck Sørensen (stifter af bla. Downtown.dk) kom ind på, så skal man ikke finde det team som man kan være enig med i alting. Men man skal finde det team som altid vil stå i ryggen på dig når der er kampe som skal kæmpes.

Har du ideen og mangler teamet er det noget vi kan hjælpe dig med gennem PRO-Programmet. Vi arbejder hele tiden på at opbygge en stor database af studerende som har en stor passion for iværksætteri. Vi gør det derfor muligt at opbygge dit netværk og møde andre ildsjæle ved de forskellige arrangementer vi holder løbende i forbindelse med PRO-Programmet. Det kan være det netop er her du finder dit kommende team!

Tror du på at du har det rigtige team med de rigtige kompetencer? Eller har du ideen og mangler teamet? Så book et uforpligtende møde med os og bliv allerede nu en del af vores PRO-Program.

Book et møde NU!

No comments yet.

Skriv et svar