Topmenu

Bikematch

logo2x

 

Produkt/Service

Bikematch.dk er Danmarks største cykelportal – skabt af brugerne til brugerne. Vores mål er at gøre det let for forbrugeren at få et overblik over cykelmarkedet i Danmark. Her i starten fokuserer vi primært på sportssegmentet med mountainbikes og racerykler. Vores hjemmeside giver forbrugerne mulighed for at sammenligne cykler på tværs af mærker. Samtidig kan de se, hvor i landet den kan købes og til hvilken pris. På den anden side af bordet giver vi cykelhandlerne mulighed for at vise deres produkter til folk, der er meget købsmotiverede.

 

Baggrund

Idéen opstod, da vi gentagende gange havde snakket om, at det var irriterende, at man ikke let kunne få et overblik over de lokale cykelforhandlere og internetbutikker på en overskuelig måde. Det samme havde vi hørt fra mange af dem, vi cykler sammen med, og derfor har vi valgt at løse dette behov ved at lave Bikematch.dk.

 

Motivation

Vores drive stammer primært fra, at vi har fundet en mulighed for at kombinere to af vores store passioner: webudvikling og cykling. Vi har alle tre tidligere erfaring med egne konsulentvirksomheder og opgaver for andre, men der kommer 100 gange mere drive, når det er ens egen forretning, man udvikler på

Teamet

Rasmus Melbye
Rasmus@bikematch.dk

Studie: Ingeniør, Product Development And Innovation, 9. semester, SDU.
Kompetencer og erfaring: Projektstyring, produktudvikling, marketing, salg, online markedsføring, web page content, stor erfaring i b2b kommunikation.

rasmus_melbye

Brian Jakobsen
Brian@bikematch.dk

Studie: Ingeniør, Product Development and Innovation, 7. semester, SDU.
Kompetencer og erfaring: Online optimering, produktudvikling, SEO expert, CMS webudvikling, affiliate marketing, salg og markedsføring b2b.

brian_jakobsen

Lasse Melbye
lmelbye@gmail.com

Studie: Datalogi, 7. semester, SDU
Kompetencer og erfaring: Stor erfaring inden for programmering, bl.a. PHP, html, JavaScript, MySQL osv. Front- og back-end database opbygning.

lasse_melbye

Varighed

Idéen opstod tilbage i september/oktober 2013, men den har ændret sig meget løbende, efter vi har fået afklaret behov og lavet brugerundersøgelser.

 

Mål på kort og lang sigt

Vi kører efter princippet ‘Think Big – Start Small – Scale Fast’. Vores mål er at have den førende cykel-købe-platform i Danmark. Vi vil gerne have tilknyttet 25 forhandlere i løbet af 2014 og løbende udvide med nye funktioner. Vores næste del mål er at lancere vores markedsføringsplan.

 

Kontaktinformation

Vi er meget åbne over for input og feedback, så smid os en mail på: info@bikematch.dk. Tjek os gerne ud på Linkedin, strava, facebook osv.

 

Se mere på

http://www.bikematch.dk/