Topmenu

Sensohive og Bikematch vinder 2 x 25.000 i Venture Cup

Der var præmier til både Sensohive og Bikematch, da finalen i Venture Cup’s Startup Competition fredag blev afholdt i Ingeniørernes Hus i København.

Sensohive og BikematchSelvom de var blandt de udvalgte i finalen, følte ingen af de to teams fra PRO-Programmet sig sikre på gå videre til den afsluttende til den afsluttende live-pitch, der skulle afgøre slaget.

”Det gik godt med pitch og Q&A-session, men det er et stærkt felt”, som Tobias Ejersbo sagde, da vi fangede ham før vinderne af de enkelte kategorier blev udnævnt.

Venture Cup’s Startup Competition kårer de bedste iværksætterprojekter fra universiteter i hele landet på baggrund af en indleveret forretningsplan samt præsentation for en jury, der efterfølgende stiller kritiske spørgsmål.

Projekterne er indstillet i seks kategorier, og da præmien for bedste idé indenfor Mobile & Web skulle uddeles, var det Bikematch’s navn, og Brian Jakobsen samt Rasmus og Lasse Melbye, der skulle på podiet for at modtage præmien på de 25.000 kr.

Få minutter senere blev Sensohive kaldt på scenen, og Tobias Ejersbo, Casper Harlev og Tim Larsen og kort tid efter kunne modtage præmien for bedste idé indenfor Product & Technology.

Begge teams har i sagens natur gode idéer som afsæt for deres forretning, men det var også karakteristisk for dommernes valg, at man i lige så høj grad på, at der var tale om stærke teams, der havde bevist, at de kunne bevæge sig fremad med få ressourcer og være tæt på noget, der kan blive til en forretning.

 

Efter titlerne som kategorivindere kæmpede Brian Jakobsen fra Bikematch og Casper Harlev mod fire andre projekter om præmiechecken på 200.000 kr. til den samlede vinder. De leverede overbevisende præsentationer, men blev overtrumfet af Yooowe, en deletjeneste for surf- og skiudstyr.

Men mon ikke de to trofæer for kategori-sejrene kommer til at pynte på skrivebordene i det nye kontormiljø for studenteriværksættere i Cortex Park på Campusvej i Odense.

Se mere om Sensohive på Wall of Fame eller besøg Sensohive.com…

Se mere om Bikematch på Wall of Fame eller find en cykel på Bikematch.dk…

, ,

No comments yet.

Skriv et svar