Topmenu

Magnate

magnateCMS

Produkt/Service

Magnate (som betyder en indflydelsesrig “forretnings” mand) sælger skandinavisk herremode til den kvalitetsbevidste og moderne forretningsmand. Pt drives butikken udelukkende som webshop, men med planer om evt. at åbne et showroom. Målet er at øge specialiseringen inden for herremode samt jagte muligheder i virksomhedssamarbejder, hvor virksomheder og deres ansatte får nem adgang til pæn og moderne påklædning til en fordelagtig pris.

 

Baggrund

Idéen opstod i løbet af en sommerferie, da Mathias var irriteret over, at han havde svært ved at finde et pænt sæt tøj, da alle tøjbutikkerne var fyldt med ”bøllehatte og badeshorts”. Idéen om en specialiseret herremode butik var altså født.

 

Motivation

Vi har jagtet flere forskellige idéer og muligheder inden for mange forskellige brancher, som både tæller app-udvikling, nye service-koncepter, medicin-dispenser etc. Det har derfor ikke været én speciel idé eller branche, som har været den primære drivkraft.

 

Teamet

Anders Andersen

Anders bor i Ørbæk og står for mange praktiske opgaver som f.eks. drift af lager, afsendelse og modtagelse, regnskab m.m. Anders læser HA-ENIN på 5. semester på SDU og har tidligere læst på HHX i Nyborg, så økonomistyringen er derfor en naturlig interesse for Anders.

 

Mathias Petterson

Mathias bor i Odense, som ligger meget centralt i forhold til det geografiske område, Magnate opererer i. Derfor er det oftest Mathias, der deltager i møder, netværksarrangementer o. lign. Mathias har læst HHX, og læser nu HA-ENIN på 5. semester på SDU i Kolding. Mathias drysser om sig med idéer til både højre og venstre.

 

Daniel Friis Schultz

Daniel har evner og interesse for IT, E-commerce og Online Marketing. Daniel kommer fra Roskilde, hvor han læste HTX, men han har nu ”skiftet spor” og er flyttet til Kolding, hvor han læser HA-ENIN på 5. semester på SDU. Daniel er ham, der nogle gange træder lidt på bremsen for at samle trådene og holde overblikket.

 

foto 2

Anders, Mathias og Daniel.

Varighed

Vi har arbejdet flere timer om ugen på forskellige idéer siden sommeren 2013, men den nuværende idé har vi arbejdet med som det primære siden foråret 2014.

 

Mål på kort og lang sigt

På kort sigt er målet at generere flere salg og mere profit, da vi arbejder med begrænsede ressourcer og en forholdsvis ”lean startup”. Den øgede profit, vi ønsker på kort sigt, skal hjælpe os med at nå vores langsigtede mål om at være de største og mest specialiserede inden for herremode. Vi vil være den virksomhed, man går til, når ens egen virksomhed skal have en professionel identitet gennem tøjet på arbejdspladsen.

 

Status

Virksomheden er etableret, og de første salg og samarbejdspartnere er i hus. Vi er dog stadig langt fra vores mål om en endnu større specialisering og kundegruppe.

 

Kontaktinformation

Daniel Friis Schultz
31 16 21 28
Daniel@magnate.dk

 

Anders Andersen
25 71 60 13
Anders@magnat.edk

 

Mathias Petterson
22 13 16 75
Mathias@magnate.dk

 

Se mere på

http://magnate.dk

https://www.facebook.com/magnate.dk