Topmenu

Værktøjskassen

Opstarten af en ny virksomhed veksler ofte mellem fokuseret handling i fuld fart og kaotisk stilstand, fordi man har tabt sporet.

I værktøjskassen finder du værktøjer, som du kan bruge, når det er tid til eftertænksomhed og refokusering, så du kan få justeret rutekortet og komme i bevægelse igen.

Værktøjskassen rummer værktøjer til brug for:

route-redDin virksomhed skabes tre gange: I dit hoved, på papiret og i virkeligheden.

Værktøjskassen til forretningsudvikling hjælper dig med at planlægge, hvordan du gør din idé til forretning. IDEA House hjælper dig med at tegne ruten.

Kom i gang med forretningsudvikling ..

navigatio-redAt starte en ny virksomhed er som at finde vej på et bjerg eller i en skov uden trådte stier. Man ved ikke helt, om man er på rette vej.

IDEA House giver dig nogle metoder til at afprøve, om du er på rette kurs, eller om du er på vej ind i en blindgyde.

Få inspiration til, hvordan du kan tage en pejling på kursen …

praktiske-opgaver-redAt starte din virksomhed for alvor indebærer også en række praktiske opgaver.

IDEA House giver dig et overblik over nogle af de almindelige praktiske opgaver, der kan være forbundet med start af virksomhed. Dem skal du også forholde dig til, for at kunne lave en praktisk handlingsplan.

Kom i gang med handlingsplanen …

teambuilding-redDin idé er ikke bedre end det team, der står bag. Derfor bør I også løbende arbejde med udvikling af teamet.

IDEA Houses team-værktøjskasse giver jer nogle værktøjer til at blive bevidste om teamet og den enkeltes drivkræfter, motivation, personlighed, styrker og svagheder.

Grib ned i værktøjskassen for teambuilding...