Topmenu

Sensohive

logo_header1

 

Produkt/Service

Sensohives mål er at gøre data-opsamling nemt, fleksibelt og intelligent. Sensohive har udviklet en sensor, der har meget små fysiske dimensioner. Sensorerne er baseret på teknologi med et ultra lavt strømforbrug. Derfor kan de fungere i flere år på et meget lille batteri, ligesom de kan sende den opsamlede data til kunden trådløst over ekstreme afstande. Vores produkt er den perfekte afløser for markedets eksisterende kablede alternativer. Vores trådløse mesh kommunikation forbedrer kundernes muligheder for at forbedre og effektivisere deres produktion.

 

Baggrund

Produktet blev udviklet ud fra tidligere erfaringer med denne type teknologi i forbindelse med projektarbejde udført i sammenarbejde med en større international virksomhed. Efterfølgende blev Sensohive teamet sammensat ud fra hvilke kompetencer, der var behov for til at sikre Sensohives udvikling fra koncept til færdigt produkt.

Motivation

Hele Sensohive teamet brænder for at presse grænserne, gøre en forskel for andre og have del i at skabe noget, som Sensohive stifterne kan være stolte af. At skabe de bedste løsninger og altid udvikle os i forhold til kundens behov falder os helt naturligt. På den baggrund har vi en drøm om at opbygge en stor og sund virksomhed.

Teamet

Casper Harlev
Patrick Henry
Tim Larsen
Tobias Ejersbo

1
2
3
4

Varighed

Det første arbejde i Sensohive begyndte i marts 2014.

 

Mål på kort og lang sigt

De næste par måneder vil være fyldt med store milepæle i produkt udviklingen. Hertil vil Sensohive udbygge sin portefølje af udviklingspartnere i flere forskellige markeder samt konsolidere virksomhedens kapital-beholdning. Den store drøm er at skabe en stor, sund og innovativ virksomhed. Om 10 år skal Sensohives sensorer være at finde i utallige funktioner. Baseret på den fleksibilitet de modulære grundmoduler bringer, hvortil der kan tilkobles forskellige typer sensorer, vil Sensohive have en global tilstedeværelse.

 

Status

Sensohive har en fungerende Alpha prototype, som testes hos vores udviklingspartner. Med denne succes som baggrund skal produktet udvikles yderligere, således at Sensohive kan have en færdig Beta prototype klar i Q1, 2015.

 

Kontaktinformation

casper@sensohive.com

patrick@sensohive.com

tim@sensohive.com

tobias@sensohive.com

 

Se mere på

www.sensohive.com