Topmenu

Kick-off for PRO-Programmet

Vi afholder Kick-off for PRO-Programmet som løber over hele 2014 og er et udviklings- og udskilningsforløb, der har til mål at skabe 15 nye vækstvirksomheder i Region Syddanmark.

Onsdag den 5. februar 2014
kl. 13.30-18.00
hos Syddanske Forskerparker, Auditoriet, Forskerparken 10, 5230 Odense M.

Pris: Gratis.

PROGRAM:
13.30-14.00: Velkommen af Lasse Krull & Sebastian Dorset
14.00-15.00: Smagsprøve på PRO-Programmet præsenteres af Jan Bendtsen
15.00-16.00: Iværksætterforedrag – Johan Bülow
16.00-16.20: Kort pause
16.20-16.50: Iværksætterpanel bestående af Thomas Wilborg Steen, Troels Vognsen & Hans Eibe Sørensen lektor ved SDU interviewes af Sebastian Dorset om deres egen iværksætterhistorie
16.50-17.25: Den brændende platform – Fremtidens forretningsmuligheder
17.25-18.00: Netværk og forfriskning

 
Tilmeld dig i dag!

Deltagelse er GRATIS, men antallet af billetter er BEGRÆNSET!

Vi har desværre allerede nu udsolgt af billetter.
Du er altid velkommen til at dukke op alligevel og få en stol hvis vi skulle have et afbud.

Vil du vide mere?

Så finder du her en kort præsentation af dagens talere.

 Johan BülowJohan Bülow – Ung & Succesfuld iværksætter

Johan Bülow vil med et foredrag fortælle om hvordan han på rekordtid har formået at skabe et unikt og verdenskendt brand. Johan fortæller om sin egen rejse som iværksætter fra han svinede i mors køkken, til nu, hvor Lakrids by Johan Bülow sælges over hele verden.

 

sebastiandorset2Sebastian Dorset – Komiker & Journalist

Sebastian er konferencier under hele kick-off dagen af PRO-Programmet. Han vil sørge for at underholde og lede os trygt gennem dagens menukort af spændende iværksætterhistorier.

 

 

LAsse KrullLasse Krull – Iværksætter & formand for styregruppen for Europæisk Iværksætterregion 2013

Lasse vil gerne på regionens vegne byde alle deltagende velkommen og kort fortælle hvorfor vi i Region Syddanmark netop er kåret som Europæisk Iværksætterregion i 2013. Kick-off eventet på PRO-Programmet er derfor et led i arbejdet med Region Syddanmark som iværksætterregion.

 

Thomas Wiborg steenThomas Wiborg Steen – Iværksætter & co-founder af ComputerFriend

Thomas vil være en del af vores iværksætterpanel som vil blive interviewet af Sebastian Dorset. Dette vil afsløre hans egen iværksætter historie og opskriften på hvordan Thomas har kombineret iværksætteri med et fuldtidsstudie.

 

 

Hans EibeHans Eibe Sørensen – Iværksætter & coach

Hans Eibe Sørensen vil lige som Thomas Wiborg Steen være en del af iværksætterpanelet som Sebastian Dorset til interviewe. Hans er underviser i Entrepreneurshipfag på SDU og har udgivet bogen “Business Development”.

 

tvTroels Vognsen – Project Director

Troels Vognsen vil lige som Thomas Wiborg Steen og Hans Eibe Sørensen være en del af iværksætterpanelet som Sebastian Dorset til interviewe. Hans er ansat som project director i iværksættervirksomheden Intertisement.

 

 JanBendtsen-5Jan Bendtsen – Iværksætter & startupcoach

Jan Bendtsen vil give et spændende indblik i alle de muligheder som åbner sig for deltagerne af PRO-Programmet. Dette gøres med et praktisk eksempel på hvad man skal igennem som deltager.

 

 

EER.aiRegion Syddanmark er af EU udnævnt til Europæisk Iværksætterregion 2013. Udnævnelsen er resultatet af et samarbejde mellem Region Syddanmark, Universe, det Syddanske EU-kontor samt Væksthus Syddanmark med støtte og opbakning fra både virksomheder, uddannelsessektoren og det erhvervsfremmende system. EU har valgt regionen på grund af strategien med den fokuserede vækstindsats, iværksætterkonkurrencen for elever på de regionale uddannelsesinstitutioner og den fælles markedsføringsportal www.startopnu.dk med tilbud til både kommende og nuværende iværksættere. Læs mere på www.eer2013.dk