Topmenu

Er der penge i din idé?

Der findes efterhånden en del innovationskonkurrencer derude som studerende iværksættere kan få fingrene i. Oftest stilles der ikke de store krav til ansøgningen og alt du behøver er at finde de gode argumenter frem, skrive dem ned i en forretningsplan, indsende det til den aktuelle jury og derefter krydse fingrene og håbe på der tikker penge ind på kontoen. Så hvorfor ikke deltage? Vi giver her et indblik i et par af de konkurrencer som har deadline inden for den nærmeste fremtid.

Som led i den officielle åbning af Forskningens Døgn på VIA University College i 2014 har du som studerende fra landets videregående uddannelser mulighed for at deltage i Innovationspriskonkurrencen og chancen for at vinde 50.000 kr. Du skal blot lav en kort skriftlig beskrivelse af din projektidé hvor du fortæller, hvordan idéen opstod, hvad den konkret består af, og hvordan du forestiller dig, at den kan blive til gavn for vores samfund og fremstil en visuel præsentation af din projektidé i form af en video eller multimedieproduktion af max. 2 minutters varighed.

Deadline: Mandag den 31. marts 2014 kl 12.00.  Du kan læse mere her: http://www.viauc.dk/forskningensdoegn/Sider/innovationsprisen.aspx

Har du endnu større ambitioner har du mulighed for at deltage i Venture Cup. Venture Cup er støttet af de danske universiteter og er et af Europas største iværksætterkonkurrencer. Som deltager i Venture Cup har du altså mulighed for at vinde op til 225.000 kr som du kan bruge til at realisere din idé.

Det er lige meget hvilket stadie I befinder jer på i skal blot forklare jeres ide og potentialet for jeres forretning. Hvad dommerne typisk kigger på er: 1) Innovationsgraden på ideen; 2) Problemet som løses; 3) Teamets kompetencer; 4) Business case; og 5) Hvordan du vil føre det ud i livet.
Med andre ord skal du blot føre alt det ned på papiret som du allerede ved omkring din idé og forretning og påden måde være rigtig tæt på at vinde de 225.000kr.

Deadline: Tirsdag den 29. April. Du kan læse mere her: http://www.venturecup.dk/startup-competition/

Held og lykke på vejen mod de nok lettest tjente penge i en iværksætters opstart som du kan komme i nærheden af!

, ,

No comments yet.

Skriv et svar