Topmenu

Hjemmesiden klargøres til efteråret

maler

Efter det første halve års erfaringer med over 40 projekter i PRO-Programmet, har vi sideløbende med vores coaching udviklet og samlet en række værktøjer til forretningsudvikling, som vi kan se vil være nyttige at arbejde med for mange.

Det har hidtil været lidt krævende at finde rundt i disse værktøjer, så derfor lancerer vi nu en ny struktur på hjemmesiden, som gerne skulle gøre det lettere for dig at finde værktøjer til udvikling af din forretning.

Visse af værktøjerne – primært vejledningerne til Praktiske Opgaver – mangler endnu på hjemmesiden, men vi forventer at de vil være klar til efteråret.

Se en oversigt over værktøjskasserne…

Ellers vil den væsentligste forandring være, at vi vil gøre det lettere at finde den basalt nødvendige viden om PRO-Programmet for de af jer, der endnu ikke er en del af programmet.

Det har vi gjort gennem svar på fire basale spørgsmål via forsiden:

Vi håber at det gør det lettere for både I, der gerne vil bruge vore værktøjer, og I der gerne vil vide mere om og blive en del af PRO-Programmet.

I alt fald glæder vi os til at hjælpe de deltagende teams videre og tage imod nye ambitiøse teams hen over sommeren og efteråret.

Er du interesseret i at blive en del af PRO-Programmet, så book et møde her…

 

 

No comments yet.

Skriv et svar