Topmenu

Kick-start af PRO-Programmets mentorprogram

Vi har i PRO-Programmet efterhånden fået en stor portefølje af teams med det rette drive i kombination med spændende forretningsideer. Vi har i PRO-Programmet derfor valgt at sætte fokus på fremdrift – derfor går nu kick-starten på PRO-Programmets mentorprogram. En service som vil blive tilbudt alle interesserede teams i PRO-Programmet.

PRO-Programmet har i samarbejde med Venture Cup skræddersyet en løsning til alle vores aktive teams i PRO-Programmet, som sikre at alle interesserede teams kan få tilkoblet en mentor. For at sikre vi finder den bedst mulige mentor, som har de rette kompetencer indenfor netop det felt som i arbejder med på nuværende tidspunkt vil processen være som følgende:

Telefonisk samtale med Venture Cup medarbejder

Vi indleder mentorforløbet med at kontakte en repræsentant fra alle de aktive teams i PRO-Programmet. Her vil vi forklare jer om mulighederne ved at have en mentor samt stille en del spørgsmål som spore os ind på hvilke behov i har til en mentor.

Søgen efter rette mentor

Næste skridt i processen er at finde netop den mentor i databasen af mentorer som passer jeres behov bedst. Dette gøres for at sikre det størst mulige udbytte for jer ved at have en mentor.

Introduktion af mentor

Når vi har fundet den rette mentor til jeres team vil vi sørge for at få arrangeret det første møde mellem jer og jeres mentor. En mentorpakke vil bestå af minimum 2 mentortimer om måneden frem til 31/3-15.

 

Tilbage er der vidst kun at sige – god arbejdslyst!

Vi glæder os til at få en snak med jer angående denne service.

No comments yet.

Skriv et svar