Topmenu

Løser I et reelt problem?

mand-i-koerestol-sqDet sjoveste ved at starte virksomhed er ofte at få idéen og udvikle det produkt eller den service, som man vil sælge. Men hvis ikke det tager afsæt i et reelt problem forbliver det formentlig en hobby.

Derfor tilbyder vi nu i PRO-Programmet et forløb vi kalder PROBLEM coaching, hvor opgaven er at finde det reelle problem og den ideelle kunde.

Kunder er nogle mærkelige størrelser, og selvom de logisk set burde ønske sig det, som I tilbyder, er det langt fra altid at de faktisk ønsker det geniale produkt, man vil tilbyde dem. Eller også ligger der bare noget, de hellere vil bruge penge på. Samtidig er forelskelse en løjerlig størrelse, der forvrænger realitetssansen, og ligesom vi ikke kan se fejlene ved den anden, når vi er nyforelskede, så kan det også være svært at forholde sig kritisk til den idé, som man er imponeret over, at man selv har fået.

Gennem forløbet PROBLEM coaching forsøger vi at se realiteterne i øjnene gennem følgende trin:

  • Antagelser – formulering af hvad vi tror kunderne opfatter som et problem, hvem kunderne er, hvad de gerne vil opnå og hvordan de gerne vil løse problemet.
  • Designe eksperimenter – definere hvordan vi kan afprøve om vore antagelser holder vand.
  • Teste og revidere antagelser – tale med kunderne for at be- eller afkræfte vore antagelser og få ny inspiration til, hvad vores løsning bør være.

Forløbet varer indtil vi har fundet det reelle problem og den ideelle kunde. Herefter kan I gå videre med selve løsningen.

Er i klar til at tage udfordringen op, så læs mere om PROBLEM coaching eller kontakt os for at komme i gang.

PROBLEM coaching er det første af en række coaching-tilbud, som deltager i PRO-Programmet kan gøre brug af i det videre forløb.

Vi har hidtil haft coaching-møder med jer med afsæt i de problemstillinger I nu stod med. Det har været vores undersøgelse af, hvilket problem vi løser.

Ét af de problemer, som vi kan se, at adskillige teams står med, er at det endu er uklart om man faktisk løser et reelt problem.

Det coaching-tilbud som følger i de kommende dage og uger vil tage afsæt i andre presserende problemer.

 

, , , ,

No comments yet.

Skriv et svar