Topmenu

Mikrolegater til iværksættere

Vi har modtaget en opfordring fra Fonden for Entreprenørskab om at vores lovende iværksættere skal være opmærksom på de endnu en gang uddeler fondsmidler til iværksættere i start-up fase.

Så har du en god idé med potentiale, er du studerende på en videregående uddannelse i Danmark og har du mod på, at gøre din iværksætterdrøm til virkelighed? Så kan du nu søge op mod 50.000 kr. hos Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise.

Søg finansiering til videreudvikling af din idé – næste deadline er den 1. september 2014 – find ansøgningsskema her: http://www.ffe-ye.dk/fondsmidler/mikrolegater/om-mikrolegater

Der støttes enkeltpersoner og teams med to typer af Mikrolegater. Har du en god idé, der er på idéstadiet kan du søge mellem 10.000 kr. – 25.000 kr. til at dække de tidligste omkostninger inden virksomhedsopstart. Har du CVR nr. og en omsætning under 50.000 kr., kan du søge mellem 35.000 kr. – 50.000 kr. til blandt andet at nå modenhedsstadie for at opnå anden vækstkapital – dette kræver 25% i egenfinansiering.

Udformningen af støtten tilpasses dit konkrete behov og kan f.eks. være en kombination af ydelser og sparring. Det er dog vigtigt at støtten anvendes til aktiviteter der mærkbart flytter idéen eller virksomheden nærmere markedet, vækst og jobskabelse. Læs mere på vores hjemmeside http://www.ffe-ye.dk/fondsmidler/mikrolegater/om-mikrolegater

Find dem på https://www.facebook.com/mikrolegater og du vil holdes opdateret med nyheder og deadlines.

Hold os gerne informeret om jeres ansøgning. Vi hjælper jer gerne med udformningen af ansøgningen eller andet i den forbindelse!

Logoer

No comments yet.

Skriv et svar