Topmenu

PRO-Programmet inviterede til Odense Innovation Tournament

Mandag den 17. november bød IDEA Entrepreneurship Centre, og PRO-Programmet sammen med UCL og EAL velkommen til 40 danske og internationale studerende, der var mødt op i Studenterhuset Odense for at deltage i Odense Innovation Tournament.foto 13

Arrangementet var en del af iværksætterugen ”Uge 47” som er et landsdækkende (internationalt) fænomen der hylder og sætter fokus på iværksætteri og alle dets facetter.

Målet med arrangementet var at udfordre de studerende på deres faglighed i et tværfagligt set-up og skabe mulighed for at arbejde med iværksætteri ud fra en konkret businesscase. De studerende blev opdelt i hold og skulle efterfølgende arbejde med hvordan en konkret ubrugt lagerbygning i Odense kunne anvendes i fremtiden til gavn for byens borgere, studerende ol.

Arrangementet, som blev faciliteter af instruktør Morten Givskud og dennes teaterkollega Gudik Holm, forløb over al forventning og de studerende tog opgaven seriøst og overkom de benspænd arrangørerne løbende udsatte deltagerne for, så de hele tiden var nødsaget til at tænke innovativt og udvikle unikke ideer.foto 1

Hvert hold præsentererede til sidst deres ideer foran et dommerpanel, og 1. præmien gik til en gruppe bestående af 4 studerende, der modtog en flot præmie på kr. 5000,00 fra Sparekassen Fyn. Deres idé var at anvende bygningen til en stor indendørs have/ park for folk der bor i lejligheder i centrum og derfor ikke har egen have.

Alt i alt blev dagen en stor succes, og der blev samtidig sået et frø i forhold til et videre samarbejde parterne imellem.

No comments yet.

Skriv et svar