Topmenu

Podio som projektstyringsværktøj

For at vi kan holde bedst mulig kontakt med alle deltagere i PRO-Programmet, har vi besluttet at bruge Podio som vores projektstyringsværktøj. Dette giver foruden et godt overblik over de mange teams, også mulighed for at vi let kan dele filer og andre informationer angående progressionen i det arbejde der udføres dagligt af dig som deltager i PRO-Programmet.

Podio giver ikke kun værdi for os i IDEA, men kan også bruges aktivt i de forskellige teams til at organisere arbejdsgangen og de forestående opgaver.

Vi har derfor nu oprettet et workspace til hver enkelte gruppe hvor vi har repræsentanter fra IDEA tilstede foruden de personer, som er i det enkelte team. Det er altså en fortrolig måde at dele oplysninger på.

På sigt har vi det mål at der skal oprettes et fælles workspace hvor alle i PRO-Programmet er medlem og derfor let kan dele ud af erfaringer og opdagelser undervejs igennem de forskellige faser og problemstillinger som måtte opstå.

Så er du allerede tilmeldt PRO-Programmet vil du i nærmeste fremtid modtage en invitation til et workspace til det formål at vi let og hurtigt kan kommunikere med netop din virksomhed.

, ,

No comments yet.

Skriv et svar