Topmenu

Projektplanen IV: Hvad skal der gøres?

Det fjerde store spørgsmål i PRO-Projektplanen er HVAD skal der gøres? Efter at have overvejet meningen med jeres projekt under HVORFOR, forretningsmodellen under HVORDAN og visionen under HVORHEN, skal vi nu i gang med at få overblik over, HVAD der skal gøres.

Vi begyndte så småt under HVORHEN at tilnærme os konkrete aktiviteter, så dem går vi dybere i nu. Når I har forestillet jer, hvad det er for en virksomhed I vil skabe, er det lettere at forholde sig til, hvad der skal gøres.

Brug dette afsnit i PRO-Projektplanen til en brainstorm over ALT det der skal gøres i en overskuelig fremtid. Skulle der komme noget på bordet, som ligger lidt længere ude, så tage også bare det med.

Formålet med brainstormen er at få overblik over ALLE  de opgaver, som I på én eller anden måde allerede har tænkt på. Det gør det lettere at se, hvad det er man har glemt. Om ikke for jer selv, så for andre.

I behøver ikke at tænke på rækkefølge her. Skriv blot alle de opgaver ned, som I mener bør gøres i en overskuelig fremtid.

Til inspiration har vi samlet en lang række både praktiske og analytiske opgaver i Værktøjskassen.

 

 

 

,

No comments yet.

Skriv et svar